انواع سوکت به لحاظ عملکرد

ساخت وبلاگ

پریز برق: سوکت, های اتصال برق در کشور ما، تفاوت‌هایی با نوع استاندارد جهانی خود دارد. پریزهای ما دارای حداقل جریان 16 آمپر و در موارد خاص بسته به نیاز، 25 آمپر می‌باشند.

  • پریز تلفن: در انواع, سوکتی (رایج‌ترین) و دو شاخه‌ای تولید می‌شوند. سیم کشی پریزهای تلفن از ورودی باکس تلفن به داخل واحد، و از آنجا به اولین پریز، و به ترتیب به پریزهای بعدی سیم کشی و با لوله مجزا، از برق برده می‌شوند.
  • پریز آنتن: پریزهای مخصوص آنتن نیز به شیوه پریز تلفن نصب می‌شوند. دقت کنید تا هنگاگم نصب، سیم‌های مغزی و شیلد را در جای درست خود نصب نمایید.

عملیات نصب و راه اندازی کلید و پریز، نیازمند تخصص و تجربه می‌باشد. به هیچ وجه بی اختیاط نسبت به کار با ابزارهای مدخل با برثق کار نکنید و با تعمیرکاران متخصص در این زمینه تماس بگیرید و یا به الکتریکی‌ها مراجعه کنید.

به طور کلی، نحوه سیم کشی پریزها به این صورت است که یک فاز بعد از عبور از فیوز مربوطه که به طور معمول باید 16 آمپر باشد، را به همراه یک سیم نول و یک ارت بعد از بسته شدن به پریز اول، به پریزهای بعدی می‌بریم و بدین صورت تا حداکثر 12 پریز را با هم می‌بندیم.

از استحکام پریزهای برق بر روی دیوار اطمینان حاصل نمایید، زیرا ممکن است در صورت نصب غیر مستحکم، با اولین فشاری که با خارج کردن دو شاخه بر پریز اعمال می‌شود، از جای خود کنده شود و خطر آفرین شود. همچنین دقت کنید که بیش از دو سیم زیر هر پیچ ترمینال بسته نشود.

اتمام کتاب نورولوژی یک تجربه عجیب...
ما را در سایت اتمام کتاب نورولوژی یک تجربه عجیب دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : residencyc2 بازدید : 147 تاريخ : جمعه 2 ارديبهشت 1401 ساعت: 0:18